miercuri, 17 iulie 2013

Întrebare


singurătatea este trecătoare,
dar indoiala e demolatoare
stau singură, privesc către apus
am spus tot ceea ce am mai avut de spus
m-am îndoit atata timp de noi
cu greu am înțeles că nu trăim în doi
singuratatea este trecătoare,
dar naște inerent acceași intrebare:
tu unde ești acum, eu în ce mă scufund?
nu vreau sa fug de tine, nu mai pot să ascund...
și-atunci mă-ntreb retoric:
oare ce-aș fi făcut
de nu te-aș fi știut?

5 comentarii:

  1. Era mai bine de nu l-as fi stiut.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Craiasa Zapezii17 iulie 2013 la 11:06

    De ce nu vrei sa-mi scrii nimic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Craiasa Zapezii17 iulie 2013 la 17:21

    Poezia asta este exact ceea ce simt eu acum:si eu traiesc in singuratete,in indoiala,in intrebari,si mai ales simt ca ma scufund in nisipuri miscatoare din care nu vine nimeni sa ma salveze.Oare unde esti rege Soare?Chiar vrei sa te uit definitiv?

    RăspundețiȘtergere
  4. Poezia este foarte frumoasa. Si mai mult de atat este universal valabila in ceea ce priveste trairile ,nelinistile ,intrebarile, fie ele esentiale, fie retorice. oriunde gasim Regi Soare sau Craiese ale Zapezii , insingurati, infrigurati, infricosati, neincrezatori, nepasatori, indragostiti sau ofiliti dupa o dragoste uneori imposibila. Daca ar fi sa ne cantonam doar in granitele poeziei acesteia, o evaluare sumara, ne-ar spune ca sansele de a ne extrage singuri din aceasta dulce capcana sunt zero. Totusi partea buna este ca tot poezia ne sugereaza in subsidiar si iesirea de siguranta. Si aceasta este dupa cum bine ai remarcat-o si tu Craiasa Zapezii,ascunsa in ultima ta intrebare. Tin sa remarc faptul ca poezia este cu mult mai tonica decat starea ta de spirit dupa cum reiese din comentariul tau. . Un REGE SOARE OARECARE . Pentru cine mai stie care CRAIASA a ZAPEZII . P.S. Rog poeta sa ierte interventia si sa noteze doar aprecierea pe care cu drag am facut-o de pe umila mea pozitie de consumator de poezie si anume ca poezia, frumoasa si subtila, este vie, iar subiectul desi comun, este din ce in ce mai prezent in vietile noastre cotidiene... insingurarea.. la ea ma refer..

    RăspundețiȘtergere
  5. Craiasa Zapezii17 iulie 2013 la 19:20

    Poezia e extraordinara,dar ai avut dreptate am o stare de spirit proasta ,ca sa zic asa.Poate "insingurarea" se va rezolva daca vrei.Scrie-mi pe mail te rog...

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!