duminică, 17 august 2008

leapsa de la jamilla


Buna ziua, dragii mei.
Din păcate mi-a fost imposibil în ultima perioada să mai scriu câte ceva pe blog. Am mai intrat în fuga pe la voi ca să vă supraveghez :p, dar pentru articole noi la mine-n blog nu am găsit o clipa libera. :(  Vă mulțumesc că în tot acest timp m-ați vizitat, chiar dacă numai pentru câteva secunde, cât să vedeți dacă am noutăți. Innu, nu am fost încă în concediu. Abia în septembrie plec. Pot spune ca da, m-am lenevit, pentru ca altă dată aveam timp și de lucrările mele și de familie și de blog și de multe altele. Acum... dar poate e de la bătrânețe. ;) In fine, n-o mai lungesc, trebuie să mă achit de datoriile vechi. :)

Am primit acum aproape 1 luna o leapșă de la Jamilla. Ce fac alți oameni și nu face Regina25? Sau ce face ea și nu fac alți oameni?

Nu, nu sunt o persoana specială. Nu excelez în nimic. Nu ies în evidență cu ceva special. Practic o meserie să zicem un pic mai grea decât multe altele, dar mult mai ușoară decât alte multe altele. N-am talente deosebite, n-am idealuri mărețe, n-am vise imposibil de realizat. Am un băiat minunat (minunea vieții mele și însăși viata mea) [update: am doi băieți minunați], o casă modestă cu curte mică, o mașină normală, asigurare mică și cont în bancă mai mult pe 0, ca multe alte femei de vârsta mea. N-ar fi prea multe de spus despre mine... Nu cred să existe un "ceva" pe care eu îl fac și nimeni altcineva nu-l mai face. Sunt multe lucruri pe care alții le fac și eu nu. Deci:

Ce fac alții și eu nu?

- Oamenii, în general, au o ordine în viata. Eu nu. Eu duc o viață dezordonată. Nu am un program fix de somn. Ma culc de multe ori dimineața și ma trezesc la prânz. Mai rar ma culc și ma trezesc la ore normale.
- Oamenii pun preț pe mâncare. Eu nu. Chiar dacă știu ca ma pot îmbolnăvi. Acest aspect se răsfrânge și asupra soțului.
- Oamenii se uita la TV, comentează, cresc ratingul unor emisiuni. Eu nu ma uit la TV, decât atunci când chiar nu am ce face.
- Oamenii se mai și întâlnesc. Eu sunt dependentă de internet. Încerc sa rezolv aproape totul pe internet.
- Fiecare om are un viciu. Eu nu mai sunt dependenta de nimic, ma pot abține și de la ciocolată.
- Femeile își cresc singure copiii, eu am ales sa-l dau mamei mele sa-l crească [update: de ambii băieți se ocupa mama mea]
- Oamenii au curaj. Eu nu. Aici nu vreau sa dezvolt mai mult, pentru ca nu sunt mândră de acest aspect.
- Oamenii sunt mulțumiți de ei înșiși. Eu nu. Eu sunt complexată de felul cum arăt și nu numai. Mereu am fost.

Ce fac eu și alții nu?

- Nu sunt ranchiunoasă și pot ierta aproape orice.
- Sunt civilizată, bine crescută și răbdătoare.
- Imi accept prietenii cu toate defectele lor, fără a le reproșa vreodată ceva.
- Nu cer nimic de la nimeni, cer totul de la mine.
- Accept să întind o mana de ajutor și celui care m-a refuzat când eu am avut nevoie
- Sunt încă extrem de naivă, ca în adolescență 
- Iubesc poezia, scriu versuri fără valoare artistică și plâng când îmi ascult melodiile preferate
- Nu fur, nu mint decât ca să mă apar, nu vreau să mă îmbogățesc pe spinarea altora
- Sunt corectă, sinceră și loială
- Nu sunt răzbunătoare si nu atac pe la spate
- Când sunt atacată, prefer să ma retrag în carapacea mea
- De cele mai multe ori, îmi ascund nemulțumirile
- Nu sunt cicălitoare, nu bârfesc, păstrez cu sfințenie secretele altora
- Toate dorințele mele ascunse rămân ascunse, nu sunt spuse nimănui și nu sunt scrise niciunde.
- Duc o viata paralelă, dincolo de ceea ce se vede, în lumea visului. Acolo îmi trăiesc destinele pe care le-am ocolit, drumurile pe care le-am evitat, acolo îmi rezolv problemele pe care nu le pot rezolva în viata reală și tot acolo ma întâlnesc cu anumite persoane. Tot acolo am curajul sa fac tot felul de nebunii despre care "aici" nici nu deschid gura. :)
- Cred în D-zeu și în legea compensației, sunt "axiomele" după care îmi trăiesc viata, mi-e frica de D-zeu și în tot ceea ce fac țin cont că roata se învârtește.

Dau mai departe leapșa către: Innu, Suflet frumos, Micutzu, Razvy si Djsmoc.

15 comentarii:

 1. Astept blog-ul de vicii ascunse, restul e cancan:))

  RăspundețiȘtergere
 2. he he. de multă vreme mă gândesc să fac un astfel de blog. va trebui sa ma ascund sub anonimat, însă.

  în curând pe net: "www.vicii ascunse și perverse.blogspot.com" pana atunci doar cancan. ;)

  offtopic: de ce nu am acces la profilul tău?

  RăspundețiȘtergere
 3. Oti, din tot ce ai spus tu aici eu am reţinut un singur lucru: ochii tăi nu sunt întâmplător frumoşi! Ci pentru că îţi reflectă sufletul.

  Referitor la leapşă, sper să nu te superi dacă nu o să-i dau curs. E doar pentru că sunt într-o perioadă în care efectiv nu am chef să vorbesc despre mine celorlalţi. Şi îi asigur că nu au pierdut nimic. Nu-s atât de interesantă!

  RăspundețiȘtergere
 4. D-asta îmi era frică! :( Că am intuit bine. Sunt convinsă însă că vei trece cu bine prin perioada asta. Doar ești rac. Și racii supraviețuiesc oricărei furtuni. Pentru ca ei știu la fel de bine să înoate precum știu sa fugă. Și încă ceva: la cât de interesante iți sunt scrierile, nu poți fi decât o carte scrisa foarte bine. Asta pentru cine savurează literatura de calitate.

  RăspundețiȘtergere
 5. unde ai fost fată?
  mi-a fost dor de tine
  :D

  RăspundețiȘtergere
 6. N-am fost nicăieri. Pur și simplu N-am avut timp sa intru pe blog. :((

  Vezi ce faci cu leapșa. :p

  RăspundețiȘtergere
 7. auzi, regino, ma bucur ca ti-a fost dor de "supusii" tai :P
  cat despre curaj si complexe, cred ca trebuie sa discutam, stiu eu ce spun... daca ai citit atenta la mine in blog, ai inteles de ce stiu...mai mult ca oricare altul, am si eu complexele mele si frica mea.
  suntem doua.

  RăspundețiȘtergere
 8. cat pe-aci sa te pun in rama blogroll-urilor mele, dar nu o mai fac...cand am ajuns si la postarea cu adrian paunescu, cea cu obedienta intelectuala m-am crucit...
  Fara sa vrei ai deschis usa seifului si ce am vazut noi acolo...unul gol, cu citeva kitsch-uri prafuite, pampersi si lacrimi cu urme de rimel. Si cit de autentica poti fi uneori...Pacat. A simula delicatetea este o infractiune afectiva...

  RăspundețiȘtergere
 9. jam: Cum am spus și în leapșă, sunt dependenta de internet. De aici și dependența de prieteniile care le-am legat pe net cu autorii enumerați în blog-rolul meu și nu numai. Mulțumesc ca-mi înțelegi complexele și frica. Nu suntem doar doua :), toți avem complexe și temeri. Numai ca unii au rețineri în a și le recunoaște și asuma. :)

  jacota: nu știu de ce, eram convinsă ca ești o femeie plină de frustrări și lipsita de bun simț, când ți-am citit comentariul. Am intrat pe blogul tău și iți mărturisesc ca m-as fi simțit jignita dacă m-ai fi adăugat în blogroll. Dacă a reproduce o poezie, chiar si a lui Păunescu, punând și ghilimele și citând și sursa reprezinta pentru tine "obediență intelectuala", înseamnă ca nu stăpânești sensurile cuvintelor din limba romană. Păcat. Critica ta nu da dovadă decât de o incongruență crasă, chiar dacă ai încercat să folosești o figura de stil cum este oximoronul. Un "kitsch" nu poate fi nici măcar "uneori" "autentic", oricât de bine ai "simula delicatețea".

  RăspundețiȘtergere
 10. te rog să mă crezi că îmi este lene să răspund la leapşă.
  pe cuvânt
  nu te supăra

  RăspundețiȘtergere
 11. Reginuţă, dacă frumoşii tăi conduri nu-ţi mişcă diamantina coroniţa spre blog în cel mai scurt timp, o punem de-o răzmeriţă şi te detronăm! Păi ce fel de regat e ăsta fără regină!?:))

  Şi te scot din blog, nah!! Aşa să ştii!:)

  RăspundețiȘtergere
 12. inu: la asa amenințare, m-am executat imediat. :)

  RăspundețiȘtergere
 13. am sa iau si eu leapsa asta..si-am sa te pui si la mine pe blog..decisesem asta cred ca de la al doilea post citit..am vrut doar sa stii:)

  RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!