luni, 16 decembrie 2013

Iubire

 
iubire:
ca un iz de albăstrea
ca o unduire a unui braț
pe spatele clepsidric

iubire:
ca o noapte însângerată de stele
ca un vânt mistuitor
ca o zbatere

iubire:
ca un strigat înnăbușit
ca o nebunie adolescentină
ca o dezmierdare

iubire:
ca o poveste de iarna tăcută

12 comentarii:

  1. Menestrelul inamorat16 decembrie 2013 la 20:28

    iubire:
    ca o femeie frumoasa, asa cum esti tu....

    RăspundețiȘtergere
  2. Menestrelul inamorat16 decembrie 2013 la 20:31

    iubire:
    ca o femeie frumoasa, asa cum esti tu.....

    RăspundețiȘtergere
  3. iubire:
    ca o chestie bună de dăruit
    ca o chestie bună de primit
    ca o chestie ce nu vine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit tuturor.Draga Panseloiule de craciun vreau sa-mi daruiesti un glont in cap,iar dupa ce mor eu iti daruiesc inima mea la propriu,poate asa fac si eu ce trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine ma omori,crede-ma e mai bine si pt mine si pt tine...

    RăspundețiȘtergere
  6. ADIO Panseloiule,spuneai ca sunt eu lasa,dar tu???Cand o sa ai curajul sa vii la poarta mea ,macar, daca usa e prea departe de tine,atunci poate mai stam de vorba.De cate ori am gresit ,ai aterizat in bratele altora sa te consolezi in loc sa vii la mine sa ma tragi de guler....dar cum esti cum esti,ca serios nu prea cred,du-te si distreaza-te in bratele printeselor tale,pe regina tocmai ai pierdut-o.....oricum cine are nevoie de un curvar la usa,du-te si ramai cu aia care te suporta asa.......................................PS.daca el e barbatul pres,eu sunt Wonder Woman........................................................................Vi-l daruiesc sa va spalati cu el pe cap,iar pe mine sa ma lasati in pace.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne vedem in viata viitoare,poate atunci nu mai alergi dupa prea multe printese ca sa nu -ti pierzi iar regina...........regina a murit,iar regele...sa-l ia dracu in brate cu toate printesele lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Panseluto, daca mai aduci vorba de crime sau sinucideri, nu mai vorbesc cu tine.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu mai vorbesc cu tine cat voi trai si stai linistit ca nu mai m-as sinucide din cauza nimanui,nu-s chiar atat de proasta cum ma considerati voi.N-ai decat sa te sinucizi tu fiindca pe mine m-ai pierdut in viata asta.Du-te la aia pe care o iubesti de fapt si nu mai minti ca ma iubesti pe mine ca nu te crede nici dracu......................................................................Cine vrea sa faca revelionul cu mine sa ma sune la 0763440130(prefer barbatii sinceri si loiali si cuminti)ca de afemeiati sunt satula.

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI TUTUROR PENTRU ANUL 2014!SA FIE MAI BUN DECAT TOTI ANII DIN TRECUT!IMI PARE RAU PANSELOIULE PT TOT,DACA POTI SA MA IERTI ESTI UN INGER!TE SARUT DULCE!TE IUBESC!

    RăspundețiȘtergere
  11. Te iert, Panseluto! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!Panselutule chiar esti un inger!Nu credeam ca ma vei mai ierta dupa toate porcariile pe care ti le-am facut si zis!Anul asta am realizat cat de imatura am fost in trecut.Iarta-ma ca mi-am dat numarul pe acest blog,dar crede-ma ca nu a indraznit nimeni sa ma sune,nu era nimeni nebun sa se incurce cu o nebuna ca mine.Anul asta sper sa fiu mult mai buna,calma,iertatoare,rezonabila si iubitoare cu tine si cu toti ceilalti.Imi pare rau ca am pierdut atata timp agatata de trecut si de greselile altora,dar pe ale mele nu prea le-am bagat in seama.Cred ca stii de ce ma suparasem pe tine,acum mi-a trecut ca prin farmec si sper sa raman asa mereu,fara sa ma mai supar din orice.Anul asta ,dorinta mea e sa fim impreuna si la bine si la rau,sa nu ne mai suparam unul pe altul din nici un motiv,sa ne intelegem si sa incercam sa fim foarte fericiti.As vrea sa-mi fii si tu la fel de loial si credincios cum ti-am fost eu si sa nu ma mai superi cu minciuni si tradari,altfel s-ar putea sa ma pierzi definitiv si s-ar putea sa-ti para rau cand ti-e lumea mai draga...te iubesc si te voi iubi vesnic!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!