vineri, 23 octombrie 2009

Doua bestii


La intrebarea "Ce mai aveti acasa" si raspunsul meu "baiat!" doctorul mi-a spus: "veti avea doua bestii. Chiar daca nu sunt la inceput, vor deveni pe parcurs!"

Toti ne-am dorit o fata. Eu cu sotul meu ne-am gandit numai la nume de fata. Ca si la Bogdan de altfel, cand am aflat ca e baiat ne-am dat seama ca noi nu mai stim nume de baieti. Macar de data asta nu ne-am inteles la numele de fata.

Eu sunt foarte fericita. Imi doream fetita, e drept, dar faptul ca ar putea fi baiat ma scuteste de a amenaja la mansarda o noua camera. Vor putea imparti aceeasi camera pana la 18 ani.

Sa va pregatiti, la anul in iunie vom dansa la botezul bebelusului meu nr. 2. Daca va avea caciulita roz sau albastra voi afla cu certitudine abia peste 1 luna. Pana atunci incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi avea in casa doua mici "bestii". Sigur le voi supravietui.

4 comentarii:

  1. felicitari
    ne invitam si noi la botez

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitaaaaaaari, otiiii! Deci de asta nu mai apareai tu pe net, te tinea sotiorul tau ocupata cu proiectul bestia nr.2!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @stefan: sunteti bineveniti
    @innu: multumesc. da, de la greturi mi s-au tras absentele. acum am scapat de greturi, o sa si scriu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. ESTI FRUMOASA ,DESTEAPTA SI CRED CA DPMDV PERFECTA!DAR DE CE AM IMPRESIA CA NU ESTI FERICITA DE FIECARE DATA CAND MA UIT IN OCHII TAI??DC?

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!