duminică, 16 februarie 2014

Fără tine-n gând




Departe ești de ale mele gânduri
De parcă un întreg univers ar sta între noi
Lacrimile tale îmi par atât de străine
Ca și cum tu n-ai mai plânge pentru mine

Uneori cred că mi-ar fi dor de tine
și alteori poate m-aș zvârcoli printre amintiri
Dar acum îmi pari atât de îndepărtat
de pari că-n altă lume te-ai teleportat

Câteodată mi-ar fi chiar facil să te îmbrățișez
și cred ca da, aș putea chiar să te vizitez
Dar gândurile mele cu buna știință te-au îndepărtat
din toate colțurile sufletului meu te-am alungat

Nu-mi pare rău, nici bine, nu-i ușor, dar nici greu
Te-am izgonit din viață și din drumul meu
Poate m-aș simți bine de te-aș sti regretând
Dar nici atât nu vreau și-adorm zâmbind, fără tine în gând

7 comentarii:

  1. Nu mai plange! El este in club, danseaza cu Panseluta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai asta e ,ca nu e cu Panseluta,e cu blonda (una din multele lui amante).E cand cu blonda, cand prin cluburi cu alte pitipoance.Nu stie sa faca fata unei femei adevarate,se multumeste doar cu rebuturi.Eu nu stiu ce e ala un club,doar faceam misto de el cand am zis sa ma caute prin cluburi(poate ma gaseste intr-un final).El e genul de clubturist,eu sunt femeie de casa,dar femeile cuminti nu sunt la moda,tot alea care alearga prin cluburi sunt mai interesante din punct de vedere cantitativ nu calitativ.Oricum locul lui e prin cluburi sau la bordel.N-a stiut sa aprecieze un diamant neslefuit,s-a impiedicat de niste cuarturi banale..

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule nu vrei tu sa dansezi cu mine prin cluburi,sa moara Panseloiul de ciuda???Sunt disponibila si abia astept sa-mi bat si eu joc de el,cum si-a batut el joc de cine nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te-am izgonit din gandurile si viata mea,Panseloiule.Nu meriti si nu ai meritat niciodata iubirea mea sincera de care ti-ai batut joc.Cum ti-ai batut tu joc tot asa mi-am batut si eu joc de tine.Du-te si alearga dupa blonde in continuare,doar femei frivole meriti.Du-te prin cluburi dupa carne frumos ambalata,dar care pute a stricaciune.Niciodata n-as fi ajuns la nasul tau,de prea plin ce esti de tine.Alearga dupa cocote pe tocuri inalte care sa ajunga la nasul tau de infatuat ce esti.Fa-o menajera pe blonda ta,sau ti-e mila de unghiile ei.Fa-o mama a copiilor tai pe blonda sau ti-e frica sa nu-si strice trupul perfect.Du-te prin cluburi poate o gasesti pe femeia perfecta pt tine.Nu-mi mai insulta inteligenta cu minciuni despre faptul ca ma consideri o persoana nu o bucata de carne...du-te prin cluburi,gasesti cate persoane vrei,sau du-te la macelarie dupa carne.Te-ai plictisit de persoanele blonde din jurul tau si vrei o persoana inaccesibila pt tine care te-ar fi satisfacut din toate punctele de vedere nu numai datorita trupului perfect al blondelor tale.Daca esti atras de inteligenta mea si eu sunt atrasa de inteligenta blondelor tale.Care o fi secretul:culoarea parului sau culoarea vopselei?!?!?Mersi pt nimic.Adios

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai scris un mesaj.de ce nu la-ti publicat?Tot ce-am scris se refera la Panseloi ,nu la poezia dumneavoastra care este superba,de altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce nu l-am publicat. Probabil continea cuvinte neadecvate. O zi frumoasa sa ai!

      Ștergere
  6. Iarta-ma Panseloiule pt tot ce ti-am facut si tot ce ti-am zis.Sper sa nu imi porti ranchiuna si resentimente cum ti-am purtat eu.Imi pare foarte rau.Sper sa fii fericit cu alegerea facuta.Eu tot te voi iubi vesnic chiar daca drumurile noastre se vor desparti...

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!