marți, 30 septembrie 2008

Ganduri negre in nopti albe

Nu mai stiu decand nu m-am mai culcat mai devreme de 12 noaptea. Nu mai stiu cand a fost ultima dimineata cand m-am trezit fara sa ma sune vreun client grabit. Nu mai stiu cand am fost ultima oara mandra de tara mea, de semenii mei sau cand m-am data mare ca sunt olteanca. Stiu doar, ca in fata monitorului, extrem de obosita de la lungile nopti de proiectare, cu stirile morbine in surdina in spatele meu, ma apuca o tristete neinteleasa si o revolta incontrolabila. Ma gandeam asa: daca as sti ca nu-i pacat sa ucizi, oare as face-o? Daca as stii ce D-zeu m-ar iubi petru asta, as lua un pistol si l-as pune la tamplele unor "oameni"? Nu am avut niciodata porniri criminale, poate doar mici iesiri isterice. in ultima vreme insa, acestea au inceput sa prinda un contur din ce in ce mai definit. Da, vreau sa omor cateva persoane. E un pacat ingrozitor gadul meu, dar nu mai pot. Lacrimile cad pe tastatura neagra, la fel ca gandurile mele. Da, se poate sa fie un inceput de depresie si sa incep si eu sa iau Xanax in curand, cum o fac multi indivizi deja. Da, se poate sa fie cel mai groaznic gand care mi-a trecut vreodata prin minte si care nu s-a oprit doar a-mi traversa creierul in fuga, nelasand urme. de data aceasta gandul s-a oprit. si nu in creier, in suflet. vreau sa omor cativa politicieni, cativa functionari publici, gainarii care mi-au furat pubela de la poarta si pe toti cei care ucid pentru cateva sute de mii de lei, sa ucid violatorii si pedofilii si pe toti cei care prefera sa-si manjeasca mainile pentru un trai mai bun. oho, deja am devenit un mic Hitler.

acum nu va mai plictesec cu gandurile mele criminale. mi-am descarcat un pic din energia negativa. nici nu mai am chef sa corectez acest articol. poate maine o sa-l sterg. sau poate maine o sa revin la ganduri pozitive. am nevoie de putin odihna. ma scuzati!

7 comentarii:

  1. Da, esti un om normal, fie si numai din prisma faptului ca si eu ma consider un om normal si tot as face "curatenie" prin tara asta... Dar, pt. ca nu vad nicio alta solutie "democratica" de rezolvare a problemelor si pt. ca tocmai am obosit sa astept de 20 de ani o schimbare in bine ce nu mai vine, cred ca o sa-mi permit sa dezertez pt. a-mi salva intr-un trai decent ce-a mai ramas din viata asta :-< Bafta voua!

    RăspundețiȘtergere
  2. bun venit in clubul nostru ! astazi n-am ucis pe nimeni.dar e doar 22 07 asa ca timp mai e .n-am sa ies cu masina in oras ...tentatii multe.scriu propozitii scurte pentru ca m-au lasat nervii.am inceput sa urasc si vremea de afara...poate e astenia de toamna.sa ne revedem sanatosi si liberi la cea de primavara

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) Tan ta-nam! Noaptea cuţitelor lungi! Păi bine măi reginuţo, intru la lumea ta doar din poeme şi dau se Stephen King în faţa calculatorului?!:))

    Deci eu am simţit neputinţa asta de care vorbeşti tu de mai mult timp. Probabil că dacă aş fi avut un pistol în mână nu aş fi tras până la urmă.
    Dar problema pe care o ridici tu cu :"oare dacă aş şti că Dumnezeu m-ar iubi pentru asta aş face-o?" e foarte profundă.

    Uite aşa fac teroriştii ăia kamikadze. O fac pentru că interpretează cartea lor sfântă în sensul în care şe dă voie, ba le dă şi diplomă de merit.

    Hai, lasă prostiile şi redevino fata bună pe care o ştim cu toţii. Că e plină lumea de criminali, nu e nevoie să te recalifici şi tu acum!:-)

    RăspundețiȘtergere
  4. @rox: ceva gânduri de emigrare?

    @anonim: în ziua aceea chiar ma lăsaseră și pe mine nervii. nu știu dacă chiar as fi împușcat pe cineva, dar cred ca o bătaie mica i-as fi dat funcționarei scârboase de la primărie (nu spun care primărie)

    @innu: de multe ori mi-a trecut întrebarea asta prin minte. da, norocul nostru ca am fost educați sa iubim oamenii și D-zeu sa ne iubească pentru asta, pentru ca altfel am fi călcat numai pe cadavre, în caz ca n-am fi fost noi înșine victime ale criminalilor în serie. eram intro stare deplorabila, din cauza sistemului în care ne chinuim sa trăim. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. te-ai prins ;-) dar si viza mi-e ca dureaza prea mult si rabdarea nu-i punctul meu forte, ma gandeam sa cer azil politic pa motiv ca nu-s compatibila cu sistemul din tzara de bastina :-? ce-or zice avocatii, legea habar n-am :-?? in fine, pana una alta, salutari calduroase de toamna de la cluj (inceputu-i promitator ca macar m-am mutat mai la nord-vest de bucuresti :-D)... pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. te-ai prins ;-) dar si viza mi-e ca dureaza prea mult si rabdarea nu-i punctul meu forte, ma gandeam sa cer azil politic pa motiv ca nu-s compatibila cu sistemul din tzara de bastina :-? ce-or zice avocatii, legea habar n-am :-?? in fine, pana una alta, salutari calduroase de toamna de la cluj (inceputu-i promitator ca macar m-am mutat mai la nord-vest de bucuresti :-D)... pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. facem amandoua cheta si luam o arma..vorbim cu dumnezeu si o sa ne permita cu siguranta sa-I trimitem cativa oameni si sa se descurce El cu ei..sper ca am fost coerenta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!