duminică, 17 ianuarie 2010

Anul tradarii


Au trecut deja doua saptamani din noul an.La fiecare sfarsit de an obisnuiam sa-mi fac un mic bilant. Anul acesta am ratat sa-l fac intrucat am petrecut dupa 23 decembrie pana pe 3 ianuarie cu fiul meu, departe de Bucuresti si de oamenii de aici. Mi-am gasit insa cateva clipe in care sa ma gandesc la 2009 cu rele si bune.

2009 a fost un an greu. Am vrut sa fac multe, am realizat insa putine. Am vrut sa ajut, dar am sfarsit prin a avea eu insami nevoie de ajutor. Am vrut sa fiu toleranta, dar am fost provocata neincetat sa tai raul de la radacina. A fost un an in care am invatat sa fiu mai rezervata in increderea acordata prietenilor, sa fiu mai putin cheltuitoare si sa-mi stabilesc cu mai multa grija prioritatile.

Acum s-a incheiat. Ma bucur nespus ca s-a terminat. L-am catalogat drept "anul tradarii", pentru ca m-am simtit tradata, pacalita, folosita, manipulata. Noul an sunt sigura ca va fi mai bun, pentru ca:
- voi fi mai atenta la prieteniile care le voi lega
- voi fi mai ocupata pentru mine
- voi naste in aprilie
- ingerasul meu va veni in bucuresti din februarie si va merge la gradinita
- voi fi mai aproape de familia mea
- am incredere ca tot ceea ce a fost rau s-a dus odata cu anul tocmai incheiat.

In 2010 mi-am propus:
- sa dorm mai mult
- sa petrec mai mult timp cu familia
- sa nu mai predau proiecte fara sa fiu platita
- sa nu mai am incredere in oricine
- sa nu mai fiu "fata de treaba"
- sa pictez si sa scriu mai des pe blog

Cel mai mult in 2010 imi doresc sa nasc un copil sanatos, daca se poate sa fie fetita.

4 comentarii:

 1. Să-ți ajute Dumnezeu, Oti, să fie toate bune și foarte bune în 2010. Totuși, anul 2009 ți-a adus și ceva neprețuit. Bebe nr.2. Măcar pentru atât și l-ai fi putut numi: anul unor noi începuturi.:)

  RăspundețiȘtergere
 2. sanatate si noroc, pt anul ce curge deja

  crestere usoara la bebitzi si ai grija de tine!

  RăspundețiȘtergere
 3. innu: ai dreptate, 2009 ramane un an important, la fel de important ca 2006 cand am ramas insarcinata cu bebe nr. 1. multumesc pentru urari si-ti doresc si eu un 2010 minunat.

  giani: multumesc de vizita si de urari. numai bine in noul an

  RăspundețiȘtergere
 4. Yes undoubtedly, in some moments I can reveal that I acquiesce in with you, but you may be inasmuch as other options.
  to the article there is quiet a question as you did in the downgrade publication of this solicitation www.google.com/ie?as_q=diovan hct more drug_side_effects ?
  I noticed the utter you suffer with not used. Or you partake of the black methods of inspiriting of the resource. I suffer with a week and do necheg

  RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!