joi, 12 septembrie 2013

Curteana


pe pielea-mi bronzată îţi sprijini cuvântul
ducându-mi spre buze sărutul, alintul
îmi legeni genunchii şi-mi mângâi o geană
"genunche-mi în faţă, frumoasă curteană!"

şi perla ce-atârnă la gâtul supus
străluce rebelă în propriul apus
îmi rogi glăsuirea smerită să-ţi fie
"ramâi nestemată, copilă zglobie!"

pe piele-mi bronzată îmi scrii marturia
a celei mai dulci nebunii: adâncirea
eşti tot universul din care traiesc
"pe pielea cea arsă te-ating, te gravez, te iubesc!"







 

19 comentarii:

  1. Mai am un pic si mor de dor,de tristete si de singuratate.Daca vrei sa ma parasesti te rog sa ma impusti,sa ma omori,fiindca fara tine nu vreau sa mai traiesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, gandurile tot la tine ma trimit, draga mea! Am gresit, regret din suflet, vreau sa ma intorc la tine dar ma izbesc de acelasi zid de neclintit!
    Trista si inutila imi pare viata fara tine, chiar daca imi tot spun ca voi face fata. Stii, este evident ca esti facuta sa fii a mea, iar eu voi continua sa lupt ca sa te recastig!
    Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of,tu esti tot timpul in gandurile mele!Nu ai gresit tu cat am gresit eu,iarta-ma si eu regret din tot sufletul!Si mie imi pare la fel viata fara tine!Tu esti viata mea!Viata,sufletul si trupul meu iti apartin pt vesnicie!Vreau sa distrug zidul dintre noi.Data viitoare sper sa nu mai ezit.Te astept nerabdatoare sa vii la mine!Te rog vino cat mai repede!Te iubesc cu disperare si mor de ciuda ca te-am pierdut din cauza mea...vino iubirea mea cea dulce!Mi-e dor de noi,de ochii tai,de vocea ta,de sufletul tau!Te sarut dulce si te iubesc si mai dulce!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut foarte fericita ca mi-ai scris acest mesaj!Iti multumesc!Te iubesc!Pana cand ne vom revedea te voi purta tot timpul in inima si in sufletul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Meriti tot respectul,lauda si admiratia mea si a tuturor pentru faptul ca ma iubesti atat de mult(mai mult decat mine)dupa tot ce ti-am facut eu!Si eu te iubesc enorm si o sa ma straduiesc sa-ti dovedesc in tot restul vietii mele,si o sa incerc sa nu mai fac greseli fata de tine...te ador!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca sunt chinuita de indoieli,neincredere si multe ganduri care nu-mi dau pace;ti-am spus:fara tine nu sunt buna de nimic,numai tu ma poti salva de tot ce-i rau in mine.Te iubesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mai faci Panseloiul meu iubit?Mi-e foarte dor de tine!Cand vii la mine?Scrie-mi si mie ceva,orice...te iubesc si te ador.Nu stiu cum am putut sa te pierd asa usor,nu stiu ce s-a intamplat cu mine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai are cateva zile saptamana...dar oricum nu gasesc nimic sa ma inspire. :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Panseloiul meu iubit te rog scrie-mi si mie ceva,orice.Ce mai faci?Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cuvintele tale sunt de aur pt mine!De ce ma lasi sa astept nerabdatoare?Sunt dependenta de tine si de cuvintele tale ca de aer!Te iubesc enorm si mai am un pic si mor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Panseluta,
    stai linistita, ca eu tot cu gandul la tine sunt.

    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu ,te simt,dar nu mai am rabdare sa te vad,sa te aud,sa te mangai,mi-e foarte dor de tine...te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sufletul meu pereche,ti-am spus azi: TE IUBESC???Te iubesc,soarele meu!Iarta-ma pt ranile si suferinta pe care ti le-am produs candva,sa stii ca am suferit si eu o data cu tine pt tot ce ti-am facut...

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragul meu Panselutz nu stiu ce s-a intamplat cu mine de m-am purtat asa cu tine!Probabil am vrut sa te las liber sa-ti dai seama pe cine iubesti cu adevarat.Eu tot timpul nu m-am crezut potrivita pt tine.Probabil nu am reusit sa trec peste anumite lucruri care m-au indepartat de tine.Probabil am fost doar proasta si nebuna cum ma cred ceilalti...nu stiu...stiu doar ca te iubesc din tot sufletul si ma doare ca nu am stiut sa-ti arat si prin fapte toata iubirea mea.Fiecare zi fara tine e un chin care se prelungeste ca agonia dinaintea mortii...imi pare rau pt tot ce ti-am facut,iarta-ma.Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragul meu Panselutz nu te supara pe mine,dar nu mai am rabdare sa te astept,daca nu vii in curand nu raspund de faptele mele...te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Iarta-ma, viata e atat de grea pt altii ,lumea trece din rau in mai rau,iar eu te bat la cap cu prostiile mele.Te astept sa vii cand vrei tu ,dar daca o iubesti pe cealalta mai mult ,nu te mai vreau niciodata...nu pot sa te impart cu alta ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ma iubesti asa mult dupa cum spui, astept sa-mi demonstrezi in acest weekend!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!