luni, 28 aprilie 2008

Ati auzit? A inviat Hristos!


Ati auzit? Hristos a inviat. S-a intamplat anul acesta intr-un coltisor de rai de langa orasul meu natal. M-am hotarat cu o zi inainte de a ajunge acolo. Chiar daca sunt doar 20 km din fata blocului parintilor mei pana in statiunea Olanesti, m-am gandit ca nu mi-ar strica sa renunt la framantat cozonaci, invelit sarmale si pictat oua rosii si sa inchiriez un apartament la hotel. Mi-am sunat sotul entuziasmata si i-am zis: de maine dormim la hotel. Mi-am luat parintii, copilul si sotul si ne-am cazat intr-un hotel amplasat pe malul raului Olanesti, intr-un apartament cu vedere la munti. Copilul meu a fost impresionat de marea de verde care l-a inconjurat in toate plimbarile si de aerul curat care-ti desfunda narile si plamanii. A ascultat curios susurul raului involburat. Nu a mai auzit asa ceva pana acum. S-a jucat toata ziua prin parcul colorat in zeci de nuante diferite de verde. A aplaudat fericit si a chiuit la vederea fiecarui caine vagabond. Erau peste tot, dar niciunul violent sau scandaligiu. In seara de inviere a adormit tarziu, aproape de 12. Nu se mai satura de joaca, iar veselia lui era inepuizabila. Era mort de oboseala, dar parca astepta si el miracolul Invierii. A fost rapus in final de oboseala, dar dimineata la ora 6 s-a trezit dornic s-o ia de la capat. Au reinceput plimbarile si jocurile in aerul curat.
Hristos a inviat intr-un colt de rai. A inviat in sufletul meu, aducandu-mi atata fericire cat nu pot cuprinde. Anul trecut de Paste eram in maternitate, Bogdan avea doar 2 zile. Anul acesta Hristos a inviat din nou pentru noi doi.
Ati auzit?
Hristos a inviat intr-un colt de rai. Si eu si Bogdan am fost de fazta.

5 comentarii:

  1. Oh, ce frumos! Dar, dacă mă gândesc bine, şi anul trecut pare să fi înviat tot pentru voi doi. Doar că era într-un colţ de rai deghizat în maternitate:)

    Să-ţi trăiască băiatul şi să vă bucuraţi împreună de toate sărbătorile care vor veni!

    RăspundețiȘtergere
  2. innu, multumuesc frumos pentru urari. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, de câte ori citesc numele articolului tău, îmi aduc aminte de o glumă care circulă, despre cum întâmpină securiştii Învierea Domnului. În care unul spune "Hristos a înviat! Iar securistul răspunde: "Am fost informat!" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. he he. suna asemanator, intr-adevar. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI CU SANATATE ! SA FIE SANATOS,VOIOS ,VOINIC ! SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII !

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!