luni, 24 ianuarie 2011

Somn...Respiratia ta inca dormea peste mine. Cerul radea in noaptea 'ceea. Radea si pielea mea. Cred ca radea, pentru ca se racea si se incingea odata cu ticaitul ceasului. Vrei sa spui ca asta nu-i un chicot? Dar a ce-ti seamana tie? Nu-i nimic, stiu ca inca nu te-ai obisnuit cu mine. Mustaceala asta cu ochii inchisi si murmurul miscarilor tale atipite ma fac sa rad. Daca as rade acum tare? Atat de tare incat sa intelegi odata ca esti amuzant! Esti plicticos de amuzant! Acum m-ai facut sa casc. Sa casc si sa ma intind lenesa pe sub respiratia si soaptele tale. Si in curand cred ca o sa alunec... o sa zbor... o sa...
Te rog, te implor, mai lasa-ma sa dorm cateva secunde...

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!