vineri, 10 octombrie 2008

Sex shop



La stop, plictisită și obosită de "mersul piticului" în trafic, mi-am aruncat privirea pe marginea bulevardului. Am zărit un sex shop unde se vindeau cărți. Mâine o sa ma duc până acolo să mă elucidez. Ce vând ei la sex shop? Cărți erotice? Manuale de tantra? Romane de Sandra Brown? Sau memoriile Alinei Plugaru?

Mi-a plăcut ideea ca intrun sex shop să găsești carți, mai ales atunci când sunt afișate cu ostentație și când geamurile negre lipsesc. Prin extrapolare, în curând o să vedem balet în night-cluburi, o sa ascultăm muzică bisericească la concertele de rock, în cârciumă o sa bem lapte cald cu miere, iar discursurile politicienilor vor începe cu o rugăciune. Ceea ce e de bine, nu?

4 comentarii:

  1. Hahaha, Oti, eu cred că le-au scăzut vânzările şi vor să atragă şi altă categorie de clienţi. Doar e de notorietate curiozitatea intelectualul! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis ca o sa trec, dar n-am mai avut timp. Oricum, trebuie sa ajung intro librărie cât mai curând. N-am mai dat bani pe o carte de multa vreme. Si dacă dau și ceva vibratoare sau bikini comestibili bonus la un Kafka sau Freud, nu refuz. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de bine sa auzi ca sex-shop-utrile dau faliment . Este de bine pentru mandria barbatilor . De , un falus din silicon nu stie sa spuna ceva tandru la urechea unei fete , nu stie sa vina cu un buchet de flori , nu stie multe.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu mi se pare ciudata ideea..ci originala.probabil cel care i-a dat numele librariei sex shop avea senzatia de orgasm cand citea o carte buna..si eu o am:)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!