joi, 21 aprilie 2011

Un animal de femeie

Le iubesc blănurile. Le împrumută apucăturile. Au aceleaşi instincte primare. Le copiază gesturile şi obiceiurile. Ele sunt Femeile-animal.

Femeia animal îşi iubeşte modelul atât de mult încât se identifică cu el, se regăseşte în el. Nu ţine de zodie sau de ascendent. Ţine de caracter, de educaţie, de self-control.

Dar bărbatul iubeşte femeia-animal. O iubeşte pentru că şi el îşi regăseşte în ea o parte din caracterul său sălbatic, o parte din primitivismul său, o parte din animalul din el. Este chimie, este atracţie primară, seducţie şi feromoni.

Pe primul loc, evident, se afla FEMEIA-PISICĂ :


Femeia pisică te atrage cu privirea ei seducătoare, cu delicateţea şi mai ales cu agilitatea ei. Este inteligentă şi imprevizibilă. Este suplă şi graţioasă. Este fermecătoare ziua în activităţile zilnice şi extrem de sexy noaptea, când devine sălbatică şi agresivă. Este discretă şi vorbeşte puţin şi la obiect. Îi place să i te adresezi cu diminutivele mâncărilor ei preferate: iepuraşul meu, şoricelul meu, păsărica mea. Îi place să fie mângâiată şi toarce de plăcere când îi faci un masaj sau doar o atingi. Doarme mult, îi place soarele şi căldura în general, este curată şi mereu pusă la patru ace. Este leneşă sau are lungi momente de răsfăţ personal. Nu este genul de femeie gospodină, nu-i place să gătească. Hrana o obţine doar strict când îi este foame, de aceea nu-şi face niciodată provizii inutile. Devine vânător desăvârşit când îşi urmăreşte prada sau scopul, fiind un bun strateg şi o înfricoşătoare luptătoare. Obţine uşor ceea ce-şi doreşte, doar clipind sau arătându-şi decolteul. Este extrem de delicată şi te sufocă de multe ori cu dragostea ei. În amor devine pasională, sălbatică şi de nestăpânit. În relaţiile sociale poate fi agresivă, chiar violentă sau docila până la supunere totală, în funcţie de persoana cu care interacţionează. Simte pericolul de la distanţă şi are un foarte dezvoltat instinct matern. Este independentă. Este clar, niciun bărbat nu-i poate rezista, oricât de perfidă ar părea uneori.

FEMEIA - CÂINE


Femeia-câine poate este cea mai dorită femeie de către un bărbat familist, serios şi integru. Şi nu numai. O doresti langa tine pentru că este cea mai bună prietenă a ta. Te ascultă fără să te contrazică, plânge când tu plângi, râde când tu eşti fericit. Te însoţeşte oriunde şi vrea s-o însoţeşti şi tu la cumpărături, în vacanţă, la expoziţii, la plimbare sau la gimnastică. Te iubeşte până la moarte şi moare la puţin timp după tine. Este foarte ataşată de tot ceea ce există în universul tău: casă, familie, prieteni, obiecte personale, suveniruri, cărţi, haine. Îţi spală hainele, îţi găteşte, îţi serveşte micul dejun în pat. Îţi săruta palmele când îţi mulţumeşte. Social, este de regulă prietenoasă, iar dacă are în spate o bază educaţională solidă, poate fi un excelent profesor, medic sau cercetător. Fără educaţie, femeia-câine este agresivă, certăreaţă şi răzbunătoare, caracteristici generate de frica necontrolată faţă de oameni cu care s-a născut. O educaţie aleasă însă, o face extrem de politicoasă şi elegantă în atitudine. O iubeşti pentru devotamentul său dus la extreme, dar şi pentru faptul că ar fi în stare să sară la gâtul oricui te supără. În amor este rezervată şi prea cuminte, însă iubirea ei nu are limite, iar asta contează mai mult. Nimic nu te poate înlocui în sufletul său, nici măcar un copil. De multe ori persoana ta este mult mai importantă decât persoana ei şi asta se vede în gesturi, în acţiuni şi chiar atunci când doarme agăţată de gâtul tău. Este femeia de care nu te poţi despărţi niciodata şi nu ai îndrăzni vreodată s-o superi cu ceva.

FEMEIA - GĂINĂ


Femeia găină este femeia lângă care îţi doreşti să îmbătrâneşti. Nici frumoasă nici urâtă, nici grasă nici slabă, nici proastă dar nici prea inteligentă, femeia găină nu-ţi poate fi nici prieten nici duşman, sau iţi poate fi si prieten si dusman impreuna sau separat. Este o familistă convinsă, face mulţi copii, îi iubeşte, îi creşte frumos, îi îngrijeşte şi îi educă. Te face să te simţi ca la hotel şi ca la resturant: mereu lenjerii curate, flori proaspete în vază, masă caldă la ore fixe, curăţenie desăvârşită în casă. Face singură cumpărăturile, duce copiii la grădiniţă şi la doctor şi are grijă de mama ta, dacă este nevoie. Îţi acceptă escapadele amoroase făcându-se că nu observă , cu condiţia ca femeile cu care o înşeli să nu arate mai bine decât ea sau nu să fie mai tinere. În caz contrar, trece la atac şi face un adevărat spectacol din asta: ţipă, se agită, trage de păr, dă cu pumnul, bate din picior, dă din aripi. Lăsată în treburile ei, este liniştită şi aşa o poţi avea până la adânci bătrâneţi. Provocată devine ţaţă. Cu cât trece timpul, cu atât înveţi s-o apreciezi mai mult, iar la bătrâneţe devine singura care te mai poate mulţumi.

FEMEIA - BUFNIŢĂ



Femeia-bufniţă te atrage şi te sperie deopotrivă, din prima clipă în care ai văzut-o. Ochii ei te hipnotizează, frumuseţea ei te innebuneste, iar viaţa ei te înspăimântă. Este puternică, războinică, dominatoare şi agresivă. Pe de altă parte este seducătoare şi încântătoare. Are o viaţă activă, plină de aventuri. Îi place să domine şi ţie îţi place asta. Este activă noaptea şi se odihneşte ziua. Preferă locurile întunecoase şi este foarte discretă. În lumea ei te simţi ca într-un vis, dar nu-ţi poţi învinge teama faţă de ea. Te atrage şi te respinge în acelaşi timp, iar jocul acesta te incită extrem. Te ridică pe cele mai înalte culmi ale plăcerii apoi îţi da drumul de acolo. Tu neavând aripi, te prăbuşeşti. Dacă te-a scăpat, din păcate, nu-ţi mai revii niciodată. Femeia-bufniţă îţi poate fi fatală.

FEMEIA-ŞARPE

Este senzuală, dar veninoasă. Dacă te consideră pradă ei, te înghite înainte să-ţi dai seama, apoi te digera mult timp. Dansează frumos, este suplă şi are pielea fină şi rece. Este alunecoasă, îţi scăpa mereu printre degete. Odată căzut în mrejele ei, nu mai ai scăpare. Te otrăveşte. Te desparte de prieteni, de familie. Te vrea numai pentru ea. Şi cel mai dramatic: după actul final te ucide!

FEMEIA - PĂIANJEN


Femeia păianjen este o romantică incurabilă. Este poate cea mai bună scriitoare, povestitoare sau politiciană. Îi place să stea toată ziua să vorbească şi să ţeasă iţe. Îi plac situaţiile limită, îi place să vâneze, să te vâneze. Te va atrage cu vorbe frumoase, poveşti nemuritoare şi vise imposibile. Te plimbă, te leagănă, te alintă şi te face să te simţi special. Dar, mai periculoasă decât femeia - şarpe, te vrea pentru perpetuarea speciei. Şi nu numai ca vei muri după actul final, dar vei muri în chinuri, devorat de ea. Orice bărbat special cu care se împerechează, sfârşeşte în plasa femeii păianjen, apoi în burta ei. Nu degeaba i se spune "văduva - neagră".

Şi acum, la finalul descrierii: tu, bărbat, ce femeie-animal preferi? Sau tu, femeie, în care animal te regăseşti?

5 comentarii:

  1. Hahaha, eu sunt femeia struțo-cămilă! Pe asta n-o ai! :)))

    Acum serios, am din toate câte ceva, dar cel mai mare procent de trăsături le am din femeia-caine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre femeile-hibrid n-am vorbit. Ele sunt precum masinile hibrid: sunt eco, insa sunt suficient de scumpe incat sa nu-ti permiti inca sa le ai. :)

    Si eu am din toate cate ceva, nu ma regasesc in totalitate in niciuna. Dar asta din cauza autorului. Pentru ca daca as fi vorbit despre femeia-rac, si eu si tu ne-am fi regasit.

    RăspundețiȘtergere
  3. candva ceva de la fiecare femeie, personal nu cred ca un barbat ar alege doar un animal, nu cred ca o femeie poate fi doar un ... animal::)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce chestie, eu am auzit că există şi femeia-femeie, un soi special, ce e drept.

    RăspundețiȘtergere
  5. @dragos: vreau sa alegi ceea ce se apropie cel mai mult de idealul tau de femeie. si da, o femeie nu poate doar un animal, dar poate, cum am mai spus, sa-i imprumute din caracteristici. la fel cum si un animal de casa capata apucaturile stapanului. :)

    @marian: femeia-femeie este un soi aparte, rasa pura. Este ''Rara avis in terris, nigroque simillima cycno''. Dar despre ea nu pot vorbi eu, ci doar barbatul care o cunoaste. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!