duminică, 13 ianuarie 2008

eu sa gatesc? eu port Wonderbra!


cand eram studenta, sub nicio forma nu as fi acceptat sa ajung sa gatesc vreodata. mi se parea ca a gati pentru barbatul tau este o injosire si ca a gati este sinonim cu a slugari. dar ce, noi femeile nu muncim sa aducem bani in casa? noi nu ne agitam, nu alergam toata ziua pentru un trai mai bun? la ce bun sa sa miros a ceapa cand imi pot permite sa iau masa la restaurant? consideram gatitul o indeletnicire demodata. pe vremea aceea purtam sutiene cu bureti. astazi, mi s-au cam schimbat parererile despre aceasta practica. am descoperit ca a gati este o arta. am descoperit ca a inventa retete si a gati bine intr-un timp record iti pot da o stare de bine si o satisfactie noua. am descoperit ca a-l vedea pe partener lingandu-si degetele este mult mai important decat a avea mereu unghiile lungi, vopsite franch. accept cu mandrie acum ca femeia trebuie sa stie sa gateasca, cu sau fara wonderbra. am descoperit si eu in sfarsit ca pamantul e rotund si ca are gravitatie. si inca ceva: nu mai port nici sutiene cu bureti.

4 comentarii:

  1. dar de ce tocmai aceasta asociere intre sutien si gatit?

    RăspundețiȘtergere
  2. :) cine a purtat sau poarta wonderbra, stie. am pus o fotografie pentru exemplificare.

    RăspundețiȘtergere
  3. da si treaba asta cu gatitul este o poveste...
    eu am descoperit ca vreau sa gatesc atunci cand am avut surpriza ca fostul meu prieten sa-mi puna o masa ca la carte.in fine cred ca era vorba mai mult de mandrie:)
    parerea mea este insa ca gatitul ar trebui sa fie placut ptr barbati si ptr femei deopotriva.impartirea muncilor casnice intre parteneri usureaza viata amandora.cuvantul cheie este timp:)pe care daca l noi il folosim gatind in fiecare seara el il foloseste sa se relaxexe...

    cum spuneam un barbat care stie sa gateasca are deja puncte in plus...

    RăspundețiȘtergere
  4. sotul meu nu stie sa gateasca :(. stie, in schimb, sa faca un tort de ciocolata f bun si o omleta delicioasa. mai stie sa faca si clatite. stie, dar nu face. ;))

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!