miercuri, 12 martie 2008

caminista drogata


O sa sar peste niste etape din primul an din viata mea de caminista. Eram in anul 2. In camera mea mai ramasesera doar D si C. Colega V, care nu ma putea suferi, terminase facultatea si plecase din camera, spre usurarea mea. Noua colega era o d-ra la vreo 27 de ani, cu parul blond spre alb si cu multe suvite colorate, foarte colorate: roze, verzi, bleu si cateva move. Ah, ce teribilista. O pustoaica rasfatzata, plina de bani, mi-am inchipuit eu ca este. N-a fost asha. Mi-am schimbat prima impresie in scurt timp.
C si D, nu stiu cum, nu prea mai stateau prin camera. Ramasesm doar eu cu colega cea noua. Ne-am imprietenit repede. In scurt timp devenisem asha bune prietene incat am inceput se ne iubim de-a dreptul. Nu va ganditi la prostii, era o iubire platonica. Doar ne sarutam provocator pe gura. Dar doar asha, ca sa ne aratam una alteia dragostea si prietenia ce ne-o purtam. Inclinatii lesbi nu aveam niciuna. (Inca). Impartzeam tot: haine, mancare, bani, tigari. Deveniseram surori.
Umblau zvonuri prin camin ca sunt cativa studenti care se drogheaza. Ma lasau rece astfel de zvonuri, n-as fi incercat nici moarta asha ceva. Intr-o seara, insa, lui Di, "sora" mea ii vine o idee nastrusnica. Cu fatza ei nevinovata ma roaga: "Oti, hai sa ne drogam si noi". "Ce???", sar eu ca arsa. "Nici nu ma gandesc. Pleaca cu prostiile". "Hai, pls, pls, pls. Odata si atat. Nu stiu cum, prin ce mijloace, dupa nu stiu cate rugaminti m-a convins. Bineeee, fie, am zis. Hai s-o facem si pe-asta. N-o fi foc.

A doua zi Di vine la mine cu o folie de medicamente.
- Ce sunt astea?
- Droguri
- Droguri? Astea-s pastile
- Da, dar in combinatie cu alcoolul devin droguri.

Shit, imi zic, asta-i nebuna.

-Mai Di, nu pot sa iau pastile. Daca-mi fac rau?
- Oti, pls, hai sa incercam. Uite, sunt 10. Eu iau 5 tu 5. Bem niste vodca si vedem ce iese.

Am negociat cu ea. Am ramas la 3 eu si 7 ea. Le-am luat cu teama. Alcool nu beam de obicei asha ca n-am baut nici atunci. Di. a baut ceva gin tonic.

M-am intins in pat si am asteptat sa vad ce se intampla. Cred ca am adormit in scurt timp. M-am trezit dimineata mai odihnita ca niciodata. Oooo, ce somnifere bune, am gandit. Di s-a trezit si ea imediat dupa mine. Am inceput sa rad ca nebuna de drogurile ei. Mai Di, ce droguri mi-ai dat? Am dormit ca lemnu'. Tu ai simtit ceva?
Da, spune, m-am invartit un pic cu patul prin camera si am adormit. Am visat ca merg pe-o strada care se clatina cu mine ca si cum as fi mers pe-o sarma.

Asta a fost prima si ultima incercare de a ma droga. N-am avut o stare de euforie, nu am simtit ca pot schimba lumea. Am dormit insa extrem de bine, m-am trezit foarte odihnita, cu pofta nebuna de munca si am ras multa vreme de incercarea noastra esuata.

P.S. Multe prostii am facut cu aceasta Di. O sa vi le povestesc rand pe rand. Pastilele stiu cum se numeau, insa nu dau numele, ca poate mai citeste vreun pusti si-i dau idei. Oricum nu se cumpara decat cu retzeta. Lui Di. i le facuse rost cineva care se ocupa serios de treaba asta.

2 comentarii:

Comentariul tău este important pentru mine!