luni, 2 ianuarie 2012

Ajutor!

Incep noul an cu o rugaminte: ajutati-ma sa gasesc un film. Am uitat in introducerea acestei postari sa va urez:  "La multi ani!"
Acum sa trecem la problema mea.
Acum ceva vreme (un an, doi sau trei ani - nu-mi amintesc cand exact) am vazut un film la TVR1. Era vorba de o tanara sud-americanca divortata sau vaduva (nici asta nu-mi mai pot aminti exact, dar oricum nu conteaza prea tare, era singura asta e sigur) care cu ajutorul unei prietene sau unei rude isi gaseste de lucru in casa unei familii bogate pe post de guvernanta si fata buna la orice in casa. Se muta in noua ei locuinta de serviciu impreuna cu fiica ei de 8-9-10 ani, poate chiar putin mai mult. Familia unde se angajeaza era formata dintr-un sot bogat, muncitor, foarte chipes si fidel, o sotie cam zbanghie, putin isterica si iubitoare de alcool si doi copii minunati. Fiica sa se integreaza foarte bine in familie, amandoua sunt iubite de toata lumea, totul merge minunat. Tanara (o actrita bruneta superba) nestiind limba engleza este ajutata de fiica ei in conversatiile cu stapanii casei in prima faza, apoi incepe si ea sa invete si sa rupa cateva cuvinte uzuale: "multumesc", "te iubesc", "mi-e dor". :) Caci da, se indragoste de stapanul casei. Si el de ea. Filmul nu se termina asa cum probabil s-ar fi asteptat toata lumea cu un divort si o noua nunta intre cei doi indragostiti. Pentru ca ea, femeie rationala, dandu-si seama de durerea pe care ar provoca-o daca s-ar lasa condusa de pasiune, renunta la o slujba foarte bine platita, la o scoala foarte buna la care fusese acceptata fiica ei si pleaca pe un alt drum, in alt oras sau in alta tara, urmand a lua totul de la inceput.

Acum va rog: daca stie cineva cum se numeste filmul sau ce actrita a jucat in el sa-mi dea de stire. Vreau tare mult sa-l revad. Multumesc! 

3 comentarii:

  1. Veriosoara mea Carmen mi-a dezvaluit numele fimului: Spanglish. Pentru cin vrea sa-l vada poate incerca aici: http://filmeonlinenoi.do.am/index/spanglish_2004/0-611

    RăspundețiȘtergere
  2. da, acum am citit postarea, vroiam sa-ti scriu.... spanglish, intra-adevar. din acelasi registru de filme iti recomand: PS I love you, the ugly truth, the proposal, 50 first dates (tot cu adam sandler), love and other drugs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Pentru cand o sa mai am putin timp, am retinut recomandarile tale. Pupici

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!