joi, 14 februarie 2008

cu pisica gravida la doctor


 Azi mi-am suit pisica în mașină și am plecat cu ea la doctor. Nu am mai pus-o în cutie, știind-o foarte cuminte de obicei. Pe deasupra, era și obișnuită cu mașina, într-o noapte dormind acolo din greaseala. S-a urcat în mașina soțului când s-a dat el jos și a rămas închisă. A dormit ca boieroaică pe banchetă. Prin urmare am considerat că nu e necesar s-o închid în cușcă. A mieunat ea de câteva ori, s-a zburlit la un motor de motocicletă și s-a așezat în poală la mine, cumințică. Cu puțin timp înainte de a opri, am simțit ceva cald pe picior. De felul ei este foarte curată, nu a făcut niciodată în altă parte decât afară. De data asta însă, cred de frică nu s-a mai putut abține. În fine, am plecat cu pantalonii uzi, excat între picioare, de parcă aș fi făcut eu pipi pe mine. Înăuntru, mi-am cerut scuze pentru mirosul pe care-l purtam după mine. A consultat-o o doctora f drăguță și a constatat că e borțoasă. Bănuiam eu ceva, dar acum am confirmarea că vom avea niște animăluțe mici prin curte. Cam tot atât de mici cum era și ea când s-a aciuat la noi. D-na doctor m-a întrebat dacă vreau să-i păstrez. M-a surprins întrebarea și mi-a amintit de un episod similar, de data asta când eram eu gravidă. La vreo luna jumate, când am constatat că am rămas însărcinată, m-am dus și eu că tot omul la medicul de familie că să mă înregistreze cu sarcină și să-mi dea să-mi fac niște analize. Doctora m-a întrebat dacă vreau să țin copilul. Normal că vreau, dacă sunt aici ca să mă luați în evidența și să-mi faceți analize! Stupid women! M-a revoltat întrebarea, dar mai tare m-a revoltat justificarea ei: "ca să te iau în evidență trebuie să completez o fișă luuuungaaa. Să nu mă faci să scriu degeaba și tu să dai copilul afară". trimiterea cara mi-a dat-o pentru analize gratuite era greșită, a fost nevoie să le plătesc pe toate :(. În fine, să revenim la pisică Charly (da, are nume de băiat, dar așa a vrut soțul meu :) dcoctora mă întreabă din nou: "sigur vreți să-i țineți? că se poate s-o castrăm acum" zic, DA, normal că vreau să-i țin. cum să-i omor? "Și dacă va face 7, ce faceți?" Ehe, la cât s-a cotait ea pe aici cu toți motanii din sat, s-ar putea să-mi facă 15, am spus. Asta e, îi ținem pe toți. A mai consultat-o un pic, a spălat-o la ochișorul bolnav și m-a trimis la casă să plătesc. La casă, o multitudine de câini așteptau alături de stăpâni să plătească și ei. Pisicuța Charly s-a zburlit la ei, i-a scuipat și... a făcut un mare CACA, care s-a prelins pe bluză mea, ușor pe gresia curată, fix între picioarele mele. M-am scuzat, am plătit și am fugit repede din clinică. Nu mai puteam de rușine.
 
 Acum doarme lungită pe canapea. Doar e borțoasă, îi trebuie multă odihnă.

3 comentarii:

  1. Superb! Am râs cu lacrimi. Păi drăguţa de ea, ce să facă dacă nu o mai ţine vezica la drum lung!? Am auzit ca aşa e când eşti gravidă, când îţi vine să faci, e musai. Dar ştiam ca e aşa când să faci fetiţă. De băieţelul pe care ţi l-a tras pe bluză, însă...nu mai ştiu ce să zic :)...decât că sper să iasă la spălat!

    RăspundețiȘtergere
  2. la cate "marfa" mi-a lasat pe bluza si pe pantaloni, si mai ales acolo in clinica, cred c-o sa ne faca muulttiii baietzeiii si muultee fetitzeee. te tzin la curent, oricum. si poate-ti dau si unul sau una cadou cand o fi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi pisica ta e un exemplar foarte frumos, noi nu vrem sa devenim "parinti" de pisica :)). Sotul meu are alergie.

    Am vrea sa ne luam, insa, un caine. Dar, deocamdata nu avem loc de Goldenul Retriever pe care ni-l dorim.

    Oricum, multumesc pt ca te-ai gandit la mine :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!