duminică, 9 martie 2008

cateodata sunt diabolica










O prietena a postat pe blog ( http://blogulmeu.ro/alice ) un test de personalitate, la al carui rezultat mi-a scris ca sunt vazuta de ceilalti drept o persoana "independenta, plina de viata, fermecatoare, amuzanta, cu un simt practic, interesanta si directa". Poate ca un pic de farmec am si eu, dar amuzanta, cu simt practic si mai ales directa nu sunt deloc. Daca ma supara cineva, mi-e greu sa-i spun ca m-a deranjat, incerc sa-l menajez, mi-e teama sa nu-l supar. Amuzanta nu prea sunt. Poate am fost candva, dar acum sunt tot timpul obosita. Mai rad si eu la glumele celorlalti, dar eu nu prea ma incumet sa fac vreo gluma, de teama sa nu fie proasta. Simt practic nu am. Tot timpul cumpar lucruri care nu-mi folosesc, in orice situatie, fara exceptie, aleg varianta mai costisitoare. "De asemenea, oamenii te vad ca fiind o persoana amabila, atenta, intelegatoare, ca pe cineva care oricand poate sa ii inveseleasca sau sa ii ajute.". Da, incerc sa fie amabila si intelegatoare, dar nu cred ca-mi iese tot timpul.
Dar nu asta vroiam sa va spun. Poate ca sunt de treaba cateodata, sau poate sunt buna si nu caut sa fac rautati gratuite persoanelor din jurul meu. Insa, cateodata sunt un pic diabolica. Cand ma plictisesc incep sa-mi fac scenarii. Nimeni nu se poate pune cu imaginatia mea. Ce-mi trece prin minte, nu va puteti inchipui. De curand, de pilda, mi-am inchipuit... ah, nu pot sa marturisesc asta. Trebuie sa ma credeti pe cuvant: chiar devin diabolica in anumite situatii de stress, sa spunem. Nu pot sa va dau exemplele care v-ar fi convins ca asha este. :p

p.s. mi-a placut mult filmul "diabolique".

sursa foto: buggydoo.blogspot.com/2007/03/random-movie-re; http://answers.shopping.com/xPC-Diabolique_Jeremiah_Chechik

3 comentarii:

  1. Toti sintem undeva in adincul sufletului diabolici...sa intelegem ca in film ti-a placut...crima,sau relatia celor doua...???parca despre asta era...nu-mi aduc aminte cu precizie...

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut toata increngatura diabolica, complotul bine gandit, pana in cel mai mic amanunt al celor doi:sotul si amanta. si mi-a placut si finalul care a demonstrat ca oricat de bine gandit ar fi planul unui barbat, femeia tot isi da seama pana la urma. pentru ca are ea un simt si o intuitie aparte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut fimul asta demuuult si mi-a placut... si eu cred ca intr-un fel sau altul, fiecare are o particica diabolica:)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!