sâmbătă, 16 februarie 2013

Adio



Fără sa ma alungi, știu ca trebuie sa plec. 

Am un singur geamantan, mic si ponosit. O sa-mi pun in el cele câteva lucrusoare cu care am intrat in viața ta: speranța, visul, extazul, mangaierea si iubirea. Mă uit la ele cât sunt de neinsemnate si le asez cu grija totuși, una peste alta, in cutiuta aceasta fără roti, a carei cheita am pierdut-o cu mult timp in urma. 

Pe covor rămân aruncate hainele de care ne-am lipsit când am făcut prima si ultima dragoste: minciuna, deziluzia, uitarea, nepasarea. Aduna-le tu dacă ai chef, eu nu mai vreau sa-mi murdaresc mâinile si sa-mi ranesc ochii. 

Plec. Mi-ai lăsat usa larg deschisă. Parca nici soarele nu vrea sa se arate azi. Parca pasind pragul, ating dunele nesfarsite ale unui pustiu. Incotro s-o mai apuc? Ce mă voi face de azi? Si totuși plec. Mi-e greu sa nu mă uit in urma. Mi-e greu sa-mi opresc lacrimile. Mi-e greu sa închid usa după mine si sa te uit. Dar o voi face. 

Pentru ca stiu ca pe pat, ți-am lăsat intinsa camasa mea de noapte din matase albă: sufletul meu. știu ca dacă vei vrea sa mi-o dai înapoi, mă vei cauta pana la capătul pământului, chiar ingenuncheat de va fi nevoie.

Adio, visul meu frumos!

10 comentarii:

  1. Ti-ai luat adio de la cele cateva zeci de barbati care si-au regasit povestile de iubire pe blogul tau. Trebuie sa faci ceva pentru ei ca sa nu isi piarda speranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa revolutionam ambitia bărbatului, sa-i redam șansa de a fi el cuceritorul. bărbații au uitat sa lupte pentru iubirea lor. oare sunt pierduți pe vecie sau sunt șanse sa-si revină? :)

      Ștergere
    2. Astept nerabdatoare continuarea. ;)

      Ștergere
  2. Ce frumos!
    Iti doresc sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, Maria. sunt o femeie iubita, poate prea iubita. :) eu nu prea știu sa apreciez...

      Ștergere
  3. Nu stiu cum fac ,dar mereu fac aceleasi greseli fata de iubitul meu parca sunt blestemata,incep sa cred ca iubirea noastra este imposibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu de pus verdictul într-o iubire cine e vinovat si cine nu. Iubirile nu pot fi blestemate, cel mult pot fi nepotrivite. Nu-ți pierde speranța. :)

      Ștergere

Comentariul tău este important pentru mine!