duminică, 10 februarie 2013

Premiul I

Vă amintiţi de coroniţele noastre din copilărie, din flori naturale, pe care ni le împleteau mămicile cu lacrimi de fericire în ochi? De insignele "pionier de frunte" sau tresele pe care le purtam cu mândrie? Sau diplomele din carton frumos decupat pe margini pe care le primeam la concursuri?


Ei bine, atâta mândrie şi satisfacţie ca acum nu am mai simţit de când eram pionieră. Ultimul concurs de creaţie literară pe care l-am câştigat a fost în urmă cu mai mult de 20 ani. Istoria s-a repetat acum, dar meritul nu mai este al meu, ci al vostru, cei care mi-aţi votat povestea.

Am primit în urmă cu o săptămână premiul pentru acest concurs, oferit de http://www.mostwantedblog.org/despre-mwb/ împreună cu sponsorii http://www.luxurygifts.ro/, cărora le mulţumesc din suflet pentru frumoasa surpriză. De asemenea, organizatorului concursului îi mulţumesc în mod special pentru onoarea de a face şi eu parte din redacţia lor.

Din păcate premiul nu-l pot împărţi cu voi (să fiu sinceră, nici nu prea-mi vine să renunţ la ceva), dar vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru tot sprijinul vostru.


 

2 comentarii:

Comentariul tău este important pentru mine!