duminică, 12 august 2012

Apologize

De atâtea ori am auzit-o la radio, dar nu-i ştiam videoclipul. E magnific, la fel ca melodia. L-am găsit la Joker http://joker-giurgiu.blogspot.ro

"it's too late to apologize.."

OneRepublic - Apologize


9 comentarii:

  1. E fantastică. Are o încărcătură emoţională aparte..
    Mă bucur că ai descoperit-o.
    Şi mulţumesc.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Joker
    E fantastică. Are o încărcătură emoţională aparte..
    Mă bucur că ai descoperit-o.
    Şi mulţumesc.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar nu a apărut mesajul tău pe blog, de data aceasta însă am fost pe fază şi l-am postat eu. De la tine a disparut melodia? Sau mi s-a părut mie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Habar n-am. Trebuie să fie acolo. N-are cum altfel..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Joker: mda, ce sa mai zic. Ceva, ceva tot se intampla. Comentariul tau nu l-a acceptat blogul, l-am primit doar in mail. O fi pe undeva si melodia, as fi vrut sa mai revad si articolul de la ea. Insa e de negasit. O fi de la calculatorul meu. Cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  6. Văzându-ți talentul componistic m-ai făcut să mă gândesc la Dumnezeu ăsta cum a pus el în noi parcă în exces în voi cuvântul iar în bărbați fapta...la o ciudată balanță a ireconcilierii într-o ecuație anapoda cel puțin : a cererii, a cerințelor sau a așteptărilor..
    :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Joker:
    dincolo de cuvântul in execes la noi si de fapte la voi, sta pasiunea, care e, ca sa ramanem in termeni matematici, suma cererii si ofertei, a cerintelor si daruirii sau in cel mai trist caz, a asteptarilor si venirilor/plecarilor.
    :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tău este important pentru mine!